5/5 - (2 امتیاز)

چگونه پیکر تراشی کنم مزایا و معایب آن چیست؟ نام عنوانی است که در این محتوا می خواهیم به طور مفصل به آن بپردازیم پس با ما همراه باشید. امروزه افراد زیادی هستند که از هیکل خود راضی نیستند و راه های آسان تری مانند پیکرتراشی با روش های مختلف را جایگزین راهکار های سخت و استاندارد کاهش وزن می کنند بدون آن که به عوارض ناشی از آن توجهی داشته باشند.

پیکر تراشی کنم مزایا و معایب آن چیست ؟

عبارت پیکر تراشی اشاره دارد به انواع روش های تهاجمی و یا غیر تهاجمی که با دستگاه مخصوص جهت کاهش چربی های بدن به کار گرفته می شود. در این روش لاغری 2 دستگاه مختلف مورد استفاده قرار می گیرد که یکی از آن ها دستگاه لیپوماتیک است و دیگری دستگاه لیپولیز؛ معمولا این دو روش برای افرادی با BMI 35 تا 40 کاربرد دارد.

آشنایی با این عبارت می تواند افراد را در جستجوی پاسخ سوالاتی نظیر پیکرتراشی کنم؛ مزایا و معایب آن تا حدودی یاری دهد.

 

عوارض پیکر تراشی

 

اگر شما هم جزء افرادی هستید که به دنبال پاسخی برای سوال هایی مانند پیکر تراشی کنم؛ مزایا و معایب آن می گردید باید بگوییم که این روش همانند دیگر جراحی های لاغری که کاربرد بسیاری در میان عموم مردم دارند مزایا و معایبی با خود به همراه دارد . در ادامه این مبحث تنها به بررسی معایب مرتبط با روش مورد نظر می پردازیم. آشنایی با این عوارض و عیب ها باعث می شود که افراد بتوانند در تصمیم گیری خود برای یافتن روش لاغری تجدید نظر کرده و راهکار بهتری را دنبال کنند.

 

عوارض مشترک درمیان تمامی روش های پیکر تراشی

 

از آن جایی که در روش های پیکر تراشی کاهش وزن ناگهانی رخ می دهد برای تمامی روش های درمانی شل شدگی و افتادگی پوست امری طبیعی است که شخص تحت درمان بایستی مطابق با نظر پزشک برای کشیدن پوست اضافه با راهکار های مختلف نیز اقدام نماید.

از دیگر عوارضی که احتمال دارد در هریک از جراحی های لاغری رخ دهد واکنش معکوس به داروهای بیهوشی، خونریزی و یا عفونت پس از عمل می باشد که با حضور دکتری متخصص مانند دکتر غیاثی این دسته از مشکلات به حداقل می رسد. این دکتر در فعالیت خود از تخصص و تجربه بسیار بالایی برخوردار بوده و می تواند مراحل درمانی را به خوبی مدیریت کند تا بهترین نتیجه حاصل شود.

 

پیکر تراشی کنم مزایا و معایب

 

آشنایی با لیپوساکشن و عوارض آن

 

لیپوساکشن یکی از پرطرفدار ترین انواع پیکر تراشی می باشد که اگر توسط پزشکی بی تجربه و تازه کار انجام شود عوارض جبران ناپذیری را به دنبال دارد. در این روش چربی های زیر پوستی به واسطه ی لوله های مخصوص تخلیه می شوند.

سوال خیلی ها این است که چگونه پیکر تراشی کنم؛ مزایا و معایب آن چیست. از آن جا که لیپوساکشن نیز یکی از اعمال شکل گرفته در زمینه پیکر تراشی می باشد آشنایی با معایب آن به این دسته از سوالات تا حدودی پاسخ می دهد.

 

  • کبودی شدید و طولانی مدت می تواند یکی از عوارض احتمالی جراحی محسوب شود.

 

  • تورم و خروج مایع عفونی از زخم به مدت 6 ماه تا یک سال

 

  • احتمال لخته شدن خون در درون رگ های خونی

 

  • نامتقارن شدن فرم بدن پس از عمل به علت نامساوی کسر شدن چربی های زیر پوست

 

  • بی حسی موقت اجزای مختلف بدن که در طی عمل جراحی تحت تاثیر درمان قرار گرفته اند. در موارد بسیار نادری دیده شده که بی حسی از حالت موقت به دائم تبدیل می شود. البته جای نگرانی وجود ندارد زیرا با وجود دکتری باتجربه مانند دکتر غیاثی سلامت بیماران تضمین شده است.

 

  • عفونت جای زخم ها؛ معمولا هر زخم رو بازی در صورت میکروبی شدن به عفونت دچار می شود که در چنین شرایطی تنها مصرف داروهای چرک خشک کن می تواند کارساز باشد. بهتر است پیش از حاد شدن مشکل بیمار با رعایت بهداشت و تعویض منظم پانسمان از بروز عفونت جلوگیری نماید.

 

  • سوراخ شدن اجزای داخلی بدن که به ندرت رخ می دهد.

 

  • مرگ ناگهانی در اثر ازدیاد دوز داروی بیهوشی؛ دکتر های بخش بیهوشی بیماران را با تزریق دارو تا میزان ساعت مشخصی به خواب سنگین که همان بیهوشی است فرو می برند. اگر که مصرف داروی بی هوشی بیش از حد نرمال باشد بیمار به کام مرگ کشیده می شود.

 

  • تغییر سطح مایعات پس از عمل در برخی از مواقع موجب به بروز بیماری های کلیوی می شود.

 

  • مشکلات ریوی از دیگر عوارضیست که در اثر جابه جایی چربی ها و انتقال آن به ریه رخ می دهد.

 

  • آلرژی به داروهای مصرفی در طی درمان و پس از آن؛ داشتن آلرژی به دارو یا مواد غذایی خاص مشکلی طبیعی است که در بسیاری از افراد مشاهده می شود. این مشکل بایستی در زمان مشاوره با پزشک درمیان گذاشته شود چون اگر داروی آلرژی زا به بیمار خورانده شود و یا به صورت تزریقی به مصرف برسد عواقب جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

 

  • سوختگی و خراش خوردگی پوست؛ در این گونه عمل ها چون که پزشکان با لوله هایی برای خروج چربی سروکار دارند احتمال خراش خوردگی و سوختگی پوست با تجهیزات وجود دارد. این مسئله بیشتر توسط پزشکان تازه کار روی می دهد که به مراحل درمانی تسلط کافی ندارند.

 

آشنایی با لیپوماتیک و عوارض آن

 

روشی دیگر از جراحی های لاغری است که به لیپوساکشن شباهت بسیاری دارد با این تفاوت که در لیپوماتیک با چرخش لوله و ایجاد امواج تخلیه چربی ها با سرعت بیشتری انجام می گیرد و بیمار مدت زمان کمتری بیحسی را تحمل می کند. اما این موضوع تنها دلیلی برای خوب بودن راهکار درمانی نیست بلکه این روش نیز همانند لیپوساکشن عوارض خاص خود را دارد که در زیر با آن ها آشنا می شویم.

 

پیکر تراشی کنم مزایا و معایب آن چیست ؟

 

عوارض لیپوماتیک

 

  • نا متقارن شدن اجزای مختلف بدن در اثر تخلیه غیر استاندارد چربی ها؛ ممکن است در قسمتی از بدن چربی بیشتری باقی بماند و در سمت مقابل چربی به طور کامل تخلیه شده باشد که این موضوع ظاهری بد و نازیبا برای بیمار تحت درمان ایجاد خواهد کرد.

 

  • ایجاد آسیب های جسمی و روانی در اثر امواج شدید

 

آشنایی با بادی جت و عوارض آن

 

یکی دیگر از روش های لاغری است که با فشار شدید آب به کاهش چربی های زیر پوستی کمک می کند.

درمان لاغری با بادی جت نیز عوارض خاص خود را به دنبال دارد که برخی از آن ها عبارتند از: پارگی اعضای درونی بدن در اثر اصابت فشار آب، خونریزی داخلی شدید، عفونت و ورم ریه

 

آشنایی با ابدومینو پلاستی و عوارض آن

 

نوعی جراحی زیبایی برای لاغری شکم می باشد که در طی یک عمل پوست و چربی های اضافی شکم برداشته می شود و اندام افراد به حالت ایده آل می رسد.

 

  • عفونت و خونریزی پوستی؛ این مسئله عمدتاً در صورت بروز آسیب در ناحیه بخیه رخ می دهد.

 

  • لخته شدن خون در عروق

 

  • بسته شدن مجاری ریه؛ این اتفاق در اثر جمع شدن ریه رخ می دهد که می تواند مرگبار هم باشدو

 

  • تجمع مایعات در زیر ناحیه آسیب دیده

 

  • مرگ بافت های زیرپوستی

 

  • بی حسی موقت عضلات پهلو

 

  • آسیب دیدگی اندام حسی به صورت دائم و یا موقت

 

  • ورم اندام های تحت جراحی؛ تا مدتی پس از عمل وجود چنین مشکلی طبیعی است و با گذشت زمان رفع می شود.

 

  • نامتقارن سازی قسمت های مختلف بدن؛ این مشکل برای تمامی افراد اعم از زن و مرد جزء بدترین اتفاقات محسوب می شود که نه تنها تناسب اندام ایجاد نمی شود بلکه افراد تحت درمان شاهد اندامی خیلی بد با برآمدگی های شدید می باشند.

 

شما می توانید با مراجعه به پزشک متخصص مانند دکتر غیاثی و از میان برداشتن بیماری های زمینه ای شدت عوارض معرفی شده را کاهش دهید. امید است که تا اینجای کار تا مقدار زیادی با پاسخ سوال خود در زمینه پیکر تراشی کنم؛ مزایا و معایب آن آشنا شده باشید.

 

پیکر تراشی برای چه کسانی مناسب است؟

 

  • شخص مورد نظر بالای 18 سال سن داشته باشد.

 

  • 70 درصد وزن خود را با روش های استاندارد کاهش داده باشند و از پوستی سفت و قوی برخوردار باشند.

 

  • تثبیت وزن اجازه کاهش بیشتر از حد چربی را ندهد و شخص نتواند با کمک رژیم درمانی و ورزش از یک سطحی بالاتر وزن خود را کم کند.

 

  • از عدم ابتلای شخص به بیماری خاص اطمینان حاصل شود.

 

  • اعتیاد به دخانیات در بین بیماران رواج نداشته باشد.

 

مراقبت‌های پس از عمل پیکر تراشی

 

از مزایای پیکر تراشی می توان به کاهش وزن سریع بدون هیچگونه دردسری اشاره کرد اما این مسائل نمی تواند تضمینی برای عدم بازگشت اندام به حالت قبل باشد به همین علت لازم است بیماران پس از عمل یک سری اقدامات را در برنامه ریزی زندگی خود بگنجانند تا مجبور به تحمل مجدد درد عمل نباشند. این اقدامات به شرح زیر می باشند.

  • پوشیدن مداوم گن های محکم به منظور جلوگیری از شل شدن پوست و افتادگی آن

 

  • نوشیدن آب به مقدار لازم که حد استاندارد آن در فصول گرم 12 لیوان است و در فصول سرد سال 8 لیوان

 

  • رعایت رژیم غذایی مناسب و تجویز شده به وسیله ی پزشک تغذیه؛ این رژیم به معنای ترک عادات بد مانند خوردن زیاد شیرینی ها و نوشیدنی های مضر، غذاهای چرب و فست فودی، زیاده روی در خوردن نمک و دیگر رفتار هایی می باشد که در نهایت منجر به افزایش وزن و چربی های مضر بدن می شود.

 

  • اجرا کردن دستورات پزشکی به صورت دقیق و منظم

 

پس از جراحی چه مقدار از وزن کاهش میابد؟

 

تا اینجای کار با سوالات پیشین چگونه پیکر تراشی کنم؛ مزایا و معایب آن آشنا شدیم حال لازم است که وارد بخشی دیگر از سوالات ضرروی شویم که دانستن پاسخ مناسبی برای آن از الزاماتی محسوب می شود که هر بیمارای باید به آن آگاه باشد.

این سوال اشاره دارد به میزان وزنی که در طی عمل جراحی کاهش میابد. توده بدنی اشخاص متفاوت است به همین علت میزان تاثیر گذاری عمل بر روی افراد مختلف نیز تفاوت دارد در کنار این موضوع رژیم غذایی شخص پیش از جراحی و حتی پس از آن نیز بی تاثیر نیست. میزان دقیقی از کاهش وزن در ماه اول در دسترس نیست اما به طور کلی بیماران پس از گذشت مدت زمانی طولانی شاهد کاهش وزن زیادی هستند که بایستی با روش های ذکر شده در فوق از بازگشت آن به حالت قبل پیشگیری شود.

 

در نهایت هزینه جراحی چقدر تمام می شود؟

 

هزینه جراحی پیکر تراشی وابسته به عوامل مختلفی است برای مثال درصد چربی که در بدن هر شخص انباشته شده است می تواند عمل را سخت تر کرده و مدت زمان آن را طولانی تر کند، سیستم دفاعی بدن همه یکسان نیست. این موضوع می تواند با افزایش خطرات احتمالی پس از عمل باعث افزایش قیمت نهایی شود. دستمزد متخصص و هزینه بیمارستان از دیگر عوامل تاثیر گذار در این زمینه می باشد

 

بخش پایانی

 

اگر که نیاز به دریافت اطلاعات بیشتری در زمینه انواع جراحی های زیبایی دارید سایت رسمی دکتر غیاثی  https://dr-ghiasi.com/  می تواند به شما کمک کند. در این وب سایت دکتر تمامی دسترسی های اینترنتی، تلفنی و حتی مراجعه حضوری را مشخص کرده است و تمامی بیماران قادر خواهند بود به روش های مختلف با پزشک خود ارتباط مستقیم داشته باشند.

خیلی ها هستند که چاقی به صورت بیماری در آن ها ایجاد شده است این افراد می توانند به دستان معجزه آسای دکتر غیاثی اطمینان کرده و خود را جهت درمان به او بسپارند. در بخش نظرات می توانید درصد رضایت بیماران سابق را مشاهده کرده و از دنبال کردن راه پیش رو خیال خودتان را راحت کنین.